Yoga wall -työpaja

Anneli Rautiainen

su 19.1. klo 14.00–16.00 / Joogan perusteet ja linjaukset
su 26.4. klo 14.00–16.00 / Syventävät seinäke­harjoitteet edistyneille

Hinta á 35 €


Työpajassa käytämme jooga­seinäkettä mm. roikkumiseen, tukemiseen, vahvistamiseen sekä rentoutumiseen. Teemme seinäkkeellä roikkuen tilaa selkärangan nikamien väliin, parannamme veren­kiertoa ja lisäämme energiaa erityisesti kehon jäykillä alueilla. Lisäksi tehdään voimistavia ja vahvistavia liikkeitä.

Tämän työpajan jälkeen tunnet olosi pidemmäksi, vahvemmaksi ja avoimemmaksi. Työpaja sopii hyvin ala- tai yläselän jäykkyydestä kärsiville ja on erittäin hyvää vasta­painoa etenkin paljon istuma­työtä tekeville joilla on selkä­oireita.

Koska käytämme jooga­seinäkettä ja olemme myös ylösalaisin, ei tämä työpaja sovellu mikäli sinulla on juuri nyt akuutisti selkä hyvin kipeä tai krampissa, korkea verenpaine tai sydänongelmia, epilepsiaa, silmäpaine­sairaus, vatsatyrä tai refluksitauti tai jos sinulla on todettu tuore välilevyn pullistuma alle 3 kuukautta sitten. Työpajaa ei myöskään suositella jos on parhaillaan kuukautiset menossa tai olet raskaana.

Anneli Rautiainen

Anneli on tuonut Iyengarjoogan Suomeen ja on Yama Studion perustaja.

Anneli on Junior intermediate 2 -tason Iyengar-joogaopettaja. Hän on käynyt myös Iyengarjoogan 3-vuotisen terapiakoulutuksen.

Paikka: Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. kerros

Varaa paikkasi ajoissa, työpajaan mahtuu vain 9 osallistujaa!
Varaukset ajanvarausjärjestelmästä

Hinta: á 35 €