Hyväntekeväisyys Pilates

su 17.12.2017 klo 12.00–13.00 Kauniaisissa

Valtakunnallinen Pilates-päivä on Suomen Terveys­liikuntainstituutin ideoima vuosittainen hyvän­tekeväisyystempaus, jolloin Pilates-ohjaajat ympäri Suomen keräävät varoja hyvään tarkoitukseen ohjaamalla ilmaisia Pilates-tunteja. Vapaa­ehtoiset osallistumis­maksut ohjataan lyhentämättömänä hyvän­tekeväisyyteen. Vuoden 2017 yhteistyö­kumppani on Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry. Suomi 100 -juhlavuoden hengessä kerätään lahjoituksia vähävaraisille lapsiperheille Suomessa. Käteis­lahjoitukset muutetaan 50 € ruokalahjakorteiksi ja jaetaan Hope ry:n toimesta sopiville perheille.

Ole mukana luomassa parempi joulu sitä tarvitseville lapsille! Pilates-päivän tunneille voi osallistua, vaikkei olisi aiemmin harrastanut Pilatesta.

www.terveysverkko.fi/pilatespaiva
www.hopeyhdistys.fi


Samalla pääset tutustumaan tammikuussa lauantaitunnit aloittavaan Satuun. Satu Hyökyvaara on sekä Pilates-opettaja että liikunnan­ohjaaja ja fysioterapeutti. Hän on suorittanut Terveys­liikunta­instituutin Physio­Pilates tasot 1–3 ja on Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä ohjaaja.


Paikka Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. kerros

Hinta – voit ottaa mukaan vapaaehtoisen osallistumismaksun, joka menee suoraan hyväntekeväisyyteen. Lahjoituksen voi maksaa käteisellä ohjaajalle tai tilisiirtona.

Vapaaehtoiset tilisiirtolahjoitukset
TILI: FI7256300020281413
NIMI: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry
VIITE: 10010048

Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta