Yoga & Surf -joogaloma

Kreetalla 16.–23.8.2020

Lähde Studio Yinin vauhdikkaalle Yoga & Surf -jooga­lomalle Kreetalle. Aloita aamut energisoivalla jooga­harjoituksella, päivällä surf-kurssit, joko heti aamaisen jälkeen tai ennen ilta­joogaa. Päivät päättyvät palauttavaan Yin­joogaan.

Jooga­harjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelystä rannalla, hyvästä ruoasta, auring­onotosta – ja tietenkin surffailusta – tällä jooga­lomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon kuin haluat. Myös vähemmän joogaa / surffausta harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Osallistuminen surffaukseen on vapaaehtoista.

Yoga & Surf -joogaloman hinta

Kreetan joogaloman hinta on 745,-/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.
Hinta on 945,- yhden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / jooga­maton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.
Hintaan ei sisälly lento­kenttä­kuljetuksia. (meno-paluu noin 30,-)

Kolmen kerran surf-kurssi 145,- / henkilö maksetaan erikseen paikan päällä. Andy Koulepis on erittäin kokenut opettaja.
Kalo Surf -kursseista voit lukea lisää www.kalosurf.com

A package of 3 surf courses amounts to EUR 145 per person / maximum group size 7 persons.
Transfer from Mavros Molos to the surf spot is included in the price
(we do drive to other surf spots as well!)
All equipment necessary is included in the price.
The duration of one surf course is approximately 2 1/2–3 hours.
The lesson contains theory and practice on the beach and in the water. 

Lennot Helsinki–Hania (Kreikka)
voit varata itse

Suosituslennot vuodelle 2019
Meno FINNAIR – AY1855 klo 6.00 tai NORWEGIAN – D8702 klo 6.05
Paluu FINNAIR – AY1856 klo 10.55 tai NORWEGIAN – D8703 klo 10.45

Yhteiskuljetus Hanian kentältä Kissamokseen saapumis­päivänä lähtö n. klo 10.45 ja lähtö­päivänä saapuminen Hanian kentälle n. klo 9.15

Studio Yinin joogalomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhehotellissa Kissamoksen ranta­kaupungissa. Joogaamme aamuin-illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla jooga­tasanteella meren yllä. Maisema ja aaltojen kohina tekevät jooga­elämyksestä ikimuistoisen!

Yoga & Surf -joogaloma on täydellinen paketti joogaa ja surf-harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia. Herättelevän aamu­joogan jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiais­brunssin. Surf-kurssin tunnit sijoittuvat loma­viikon alkupuolelle ja aaltoihin otetaan tuntumaa joko aamaiaisen jälkeen tai ennen ilta­joogaa. Päivällä voi olla teematunti tai luentoja ja illalla palauttava ja rentouttava Yin­jooga. Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Muina iltoina kokoonnumme usein syömään samaisen hotellin terassille tai voi lähteä ilta­kävelylle kylälle ja nauttia illallista siellä.

Halutessaan lisäohjelmaa, voi lähteä päivä­risteilylle kirkkaan turkoosille Balos-laguunalle. Kissamoksesta pää­kaupunki Haniaan kestää autolla / bussilla noin 30–45 minuuttia. Mavros Moloksen rannalla järjestetään myös SUP-lauta­kursseja.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com
Andyn Kalo Surf -kursseista voit lukea www.kalosurf.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan jooga­loma­ryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkko­kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin