Ylläksen joogaloma

Valon riemujuhlaa Ylläksellä 8.–11.4.2021

Tule mukaan uudelle hyvinvointi­­­lomalle maagisen kauniiseen Lappiin! Vietä elämyksellinen pitkä viikon­loppu Studio Yinin ja Lapland Hotelsin kanssa Suomen Lapissa.

Aloita kevät jooga­­lomalla, jossa yhdistyvät terveellinen ravinto, ulkoilu, urheilu, luonnon parantava ja rauhoittava vaikutus, levollinen uni sekä kehoa elvyttävä jooga. Tutustu keväiseen Lapin luontoon, nauti valosta, hiihdä, ulkoile, rentoudu kylpylässä ja joogaa upeista maisemista nauttien – näe ja koe jotain erilaista ja palaa kotiin rentoutuneena ja energisenä!

Aloita aamu herättelevällä ja energisoivalla joogalla ja/tai pilateksella ja päätä päivä rentouttavaan ja palauttavaan yinjooga­­­harjoitukseen. Opettajina toimivat Studio Yinin kokeneet ja ammatti­taitoiset jooga- ja pilates­­­opettajat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Loman aikana pääset rentoutumaan kylpylä­miljöön erilaisissa altaissa ja saunan lämmössä tai hemmotteluhoidoista nauttien. Voit tehdä kävelyretkiä kevään kirkkaudessa, Lapin maisemista nauttien – huhtikuussa aurinko paistaa jo myöhään iltaan asti. Matkan aikana piipahdetaan tunturissa lumikenkien kera, käydään husky­ajelulla sekä tutustutaan lumesta ja jäästä rakennettuun Snowvillageen, joka on elämys jo sinällään. Paikan hotellista voi varata myös yöpymisen.

Majoitus Ylläksellä kylpylä­hotelli Lapland Hotels Saagassa, Ylläs­tunturin puurajassa, kahden hengen Superior-huoneissa (kahden ja yhden hengen huoneissa).

Lounas­hetket vietetään päivä­retkien yhteydessä tai hotellilla ja yhteinen päivällinen on iltaharjoituksen jälkeen. Aamiaisilla on runsaasti myös vegaani­vaihtoehtoja. Erikois­ruokavaliosta on hyvä mainita ennakkoon, jo matkaa varatessa.

Kylpylä­hotellista avautuvat upeat näköalat. Näkymät vaihtuvat niin vuorokauden kuin vuoden­aikojenkin vaihtuessa, tehden jokaisesta hetkestä erityisen. Hotellin vierestä nousee hissit tunturiin ja monipuoliset ladut sekä polut kutsuvat sukeltamaan metsän siimekseen tai tunturin.


Joogan vaikutukset

Joogan myönteiset vaikutukset huomaa pian ja ne jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievenee ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen jooga­­­harjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkä­­­vaivoja ja lihas­­­jäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitys­tiloja, masennusta, vilkastuttaa veren­­kiertoa ja tehostaa elimistön hapen­saantia, joka puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.


Joogaloman hinta

Ylläs 8.–11.4.21, Kylpylähotelli Saaga, 2 hh 560 €, singlehuone 740 €
Superior-huoneet

Hintaan kuuluu päivittäisten jooga­harjoitusten lisäksi majoitus aamupalan ja hotelli-illallisen kera sekä yllätys­ohjelma.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lue lisää paikasta ja varaa oma Lapin joogalomasi Lapland Hotelsin sivuilla