Saariselän joogaloma

Joogaa ja saamelais­kulttuuria Inarin Saariselällä
torstaista sunnuntaihin 4–7.2.2021

Matka on varattavissa 14.1.2021 saakka
ja toteutetaan, kun osanottajia on vähintään 10 aikuista.

Rentoudu ja energisoidu jooga­harjoituksissa, nauti talvisesta luonnosta ja erämaan hiljaisuudesta sekä tutustu saamelais­kulttuuriin opastetuilla kierroksilla.

Vietä elämyksellinen, pitkä viikonloppu Studio Yinin ja Lapland Hotelsin kanssa Suomen Lapissa. Näe ja koe jotain erilaista ja palaa kotiin rentoutuneena ja energisenä!

Aloitat aamu herättelevällä ja energisoivalla dynaamisella joogalla ja päätä päivä rentouttavaan ja palauttavaan yinjooga­harjoitukseen. Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Saariselkä on pohjoisen Lapin tunnetuimpia keskuksia. Sen tunturikylän tunnelma vetää puoleensa ja koko alue on rakennettu luontoa kunnioittaen. Revontulia voit bongata kirkkaana iltana keskellä kylää, sillä valaistus on suunniteltu taivaan tulien ehdoilla. Myös tunturiluonto on Saariselällä läsnä, tunturit nousevat heti kylän laidalta ja jatkuvat pitkälle Urho Kekkosen kansallispuistoon.

Majoitus Saariselällä Lapland Hotels Riekonlinnassa, keskellä tunturikylää, kahden hengen Superior-huoneissa. Päivälliset nautitaan iltaharjoituksen jälkeen hotellilla ja kylän ulkopuolella sijaitsevassa tunnelmallisessa kodassa. Erikoisruokavaliosta on hyvä mainita ennakkoon, jo matkaa varatessa.


Joogan vaikutukset

Joogan myönteiset vaikutukset huomaa pian ja ne jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievenee ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen jooga­harjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkä­vaivoja ja lihas­jäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitys­tiloja, masennusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa elimistön hapen­saantia, joka puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.


Aktiviteetit

Halutessasi voit lomasi aikana osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten valloittamaan tunturin lumiliuku­kengillä (alkaen 45 €/ henkilö), tutustumaan paikalliseen porotilaan, jossa myös porojen vetämä perinteinen rekiajelu luonnon keskellä (alkaen 49 €). Poronhoito on tärkeä elinkeino Lapissa. Porot ovat puoli­villejä eläimiä, jotka vaeltavat vapaina pitkin metsiä, kunnes ne kerätään yhteen kahdesti vuodessa. Voit yhdistää elämys­lomaasi myös vauhdikkaan husky-valjakko­ajelun ja kuulla lisää näistä arktisista eläimistä (alkaen 65 €/ henkilö).

Saariselälle pääset sekä lentäen että juna-bussiyhdistelmällä. Ivalon lentokentältä on bussiyhteys Saariselälle. Rovaniemen juna-asemalta on saapuvilta junilta Eskelisen Lapin Linjojen bussiyhteys Saariselälle.
Hinta:


Joogaloman hinta

560 €/ henkilö kahden hengen huoneessa
740 €/ henkilö yhden hengen huoneessa

Hintaan kuuluu kolmen yön majoitus Lapland Hotels Riekonlinnan superior-huoneissa, aamiaiset, kaksi illallista hotellilla, elämysillallinen Liskonlompolon kodalla. Huomioithan, että illallisen pukukoodi on ulkoiluvarusteet. Ruokailu avotulen äärellä, josta johtuen vaatteisiin voi jäädä savun hajua.

Mikäli haluat varata lisää elämyksiä, on sinulla tähän mahdollisuus varausta tehdessäsi, aivan varaus­polun loppuvaiheessa. Vaihtoehtoisesti voit varata retkiä myös paikan päällä.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lue lisää paikasta ja varaa oma Lapin joogalomasi Lapland Hotelsin kautta