Pilates- & joogaloma Kreetalla

Upea yhdistelmä pilatesta, joogaa ja rentoutumista Kissamoksessa meren äärellä elo-syyskuussa
26.8.-2.9.2018

Irtaudu arjesta ja hoida kehoasi täysi­painoisesti intensiivisen ja tehokkaan viikon harjoittelun avulla! Loman aikana saat kehosi hyvään kuntoon, parannat ryhtiäsi ja vahvistat selkääsi sekä opit käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta.

Viikko sisältää henkilö­kohtaista ohjausta ja selän moni­­puolista kuntoutusta lempeän joogan ja tehokkaiden pilatesharjoitusten avulla. Päivään kuuluu kaksi erilaista harjoitusta: herättelevä ja energisoiva aamu­­harjoitus sekä illalla rentouttava ja palauttava venyttely.

Viikon aikana on tarjolla 1–2 teema­tuntia sekä mahdollisuus keskusteluihin kehon kokonais­­valtaisesta hyvin­­voinnista.

Joogan avulla parannetaan kehon liikkuvuutta. Pilates voimistaa kehoa, kohentaa ryhtiä sekä vahvistaa kehon syviä tuki­lihaksia samalla lisäten lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Myös vähemmän joogaa ja pilatesta harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä loma­matka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja paris­­kunnille, jotka haluavat parantaa elämän­­laatuaan.

Pilates- & joogaloman aikana sekä ryhti että kunto kohenee. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasa­painoisena arjen haasteet. Muista, että olet juuri niin nuori tai vanha kuin mitä kehosi on liikkuva!


Pilates- & joogaloman hinta

Joogakurssin hinta on noin 650,- / henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa
ja 810,- yhden hengen huoneessa.

Pilates- & joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispäivänä on vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei ole harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia (meno-paluu noin 30,-)


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka) voit varata itse

Esimerkkilentoina

Meno 26.8.2018
FINNAIR – AY 1855 klo 6.00

Paluu 2.9.2018
FINNAIR – AY1856 klo 10.55

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä klo 10.45
ja lähtöpäivänä paluukuljetus noin klo 8.30.

Studio Yinin jooga- ja pilateslomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhe­hotellissa, Kissamoksen ranta­kaupungissa. Harjoittelemme aamuin/illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla jooga­tasanteella meren yllä. Maisemat ja aaltojen kohina tekevä Pilates- & joogaelämyksestä ikimuistoisen!

Pilates- & joogaloma on täydellinen paketti harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, vaellusretkiä, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia.

Lempeän herättelevän aamu­harjoituksen jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiais­brunssin. Päivällä voi olla teematunti ja illalla palauttava ja rentouttava jooga. Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Muina iltoina kokoonnumme usein syömään samaisen hotellin terassille tai voi lähteä ilta­kävelylle kylälle ja nauttia illallista siellä.

Halutessaan lisäohjelmaa, voi käydä päivä­risteilyllä kirkkaan turkoosilla Balos-laguunalla. Kissamoksesta pääkaupunki Haniaan kestää autolla / bussilla noin 30–45 minuuttia. Voi lähteä myös vaeltamaan vuoristoon ja nauttia lounasta paikallisessa kyläravintolassa, puiden katveessa. Mavros Moloksen rannalla järjestetään myös surffaus- ja SUP-lautakursseja.


Hotellin sivut  www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
Kerro viestissäsi jo tarvittavat yhteystietosi: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin sekä sähköpostiosoite

2) Odota ensin vahvistusviesti, jotta varmistut, että varmasti mahdut mukaan Pilates- & joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin