Krabin joogaloma

Joogaa rauhallisella palmurannalla 7.–15.3.2018

Koe ainutlaatuinen Krabin joogamatka Klong Muangin rauhallisuutta henkivissä maisemissa. Vietä lomamatkasi rentoutuen päivittäisissä joogaharjoituksissa ja palaa takaisin lomaltasi energisempänä kuin koskaan.

Viikon mittaisella Krabin joogamatkalla pääset aloittamaan aamusi herättelevällä ja energisoivalla dynaamisella joogalla ja ennen auringonlaskua voit osallistua rentouttavaan Yinjoogaharjoitukseen. Krabin joogamatka avaa joogan myönteiset vaikutukset niin kokeneemmille joogan ystäville kuin vähemmän joogaa harrastaneille.

Yhdistä Klong Muangin kilometrien pituinen rantaviiva ja kristallinkirkkaat vedet hyvän olon rentouttaviin hierontoihin tai vaativiin joogaharjoituksiin.


Joogan myönteiset vaikutukset

Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen joogaharjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkävaivoja ja lihasjäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitystiloja, masennusta, vilkastuttaa veren­kiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.


Joogaloman hinta

7 päivän joogaloma alkaen 1.595 €


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lue lisää paikasta ja varaa oma Krabin joogalomasi Aurinkomatkojen sivuilta

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin