Joogaloma Turkin turkoosilla rannikolla

Huzur Vadisi 8.–15.9.2019

Selänhuoltoviikko joogan ja spiraalistabilaation avulla – kehonhuoltoa, somaattista harjoittelua ja henkilökohtaista opetusta!

Joogaloma selkäsi, ryhtisi ja liikkuvuutesi parhaaksi hurmaavassa Huzur Vadisissa, Turkin turkoosin rannikon helmessä. Saat henkilökohtaista opastusta hyvän ryhdin hallintaan. Kun ryhti on kunnossa, eivät ryhtiongelmista aiheutuvat ongelmat kertaudu muussa liikkumisessa.

Huzur Vadisissa joogavieraista huolehditaan ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella: paikka tunnetaankin nimenomaan lämminhenkisestä palvelustaan ja hyvästä ruoastaan. Aterioilla nautitaan oman kasvimaan antimista, joogasali on tilava ja hyvin varustettu joogavälinein, päivänokoset voi ottaa oman jurtan läheisyydessä olevassa riippumatossa, tai voi pulahtaa virkistäytymään luonnonkivistä rakennettuun uima-altaaseen ja loikoilla suojaisan pation aurinkovuoteissa tai turkkilaisessa huvimajassa.

Huzur Vadisista on myös helppo patikoida läheiselle näköalapaikalle ihailemaan upeita maisemia Göcekin lahdelle.

Tällä joogalomaviikolla on mahdollista viettää päivä meidän oman ryhmän käyttöön vuokrattavalla veneellä ja tutustua mereltä käsin rauhallisen Göcekin lahden suojaisiin poukamiin, joissa voi käydä uimassa. Veneretkeen sisältyy lounas veneellä. Retkipäivän ilta vietetään Göcekin kylässä, jossa on paikallisten käsityöläisten ja muiden yrittäjien putiikkeja ja pieniä ravintoloita.

.

Joogaloman hinta

Turkin turkoosille rannikolle suuntautuvan joogaloman hinta on €950/henkilö jaetussa kahden hengen jurtassa. Hinta yhden hengen jurtassa on €1150.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus, päivittäiset harjoitukset ja kaikki ateriat Huzur Vadisissa. Vapaaehtoinen veneretki lounaineen maksaa €60 + erikseen omat juomat.

Veneretkipäivänä nautitaan Göcekin satamakylässä yhteinen illallinen, jonka myös jokainen maksaa itse.

Joogaloman hintaan ei myöskään sisälly lentokenttäkuljetuksia. Ryhmäkuljetuksena eli 4-5 hengen minibussilla lentokenttälkujetus maksaa €50/matkustaja meno-paluu. Yhden hengen yhdensuuntainen matka maksaa €50/matkustaja.

Matkustus

Huzur Vadisia lähinnä oleva lentokenttä on Dalaman, jonne lennetään Istanbulin kautta Turkish Airlinesin lennoilla. Jokainen varaa lentomatkansa itse. Suosituslentomme ovat:

Meno 8.9.2019:

TK1762 Helsinki–Istanbul klo 13.15–16.45
TK2570 Istanbul–Dalaman klo 19.55–21.20

Paluu 15.9.2019:

TK2555 Dalaman–Istanbul klo 10.45–12.10
TK1763 Istanbul–Helsinki klo 14.40–18.05

Göcek on hurmaava satamakaupunki ja tämä Turkin turkoosi rannikko on hyvin kaunista. Jos haluat matkustaa paikan päälle omatoimimatkalle ennen joogalomamme alkua tai jäädä alueelle joogalomamme jälkeen, majoitus on varattava erikseen joko Göcekistä tai lähistöltä. Huzur Vadisin joogalomat ovat sunnuntaista sunnuntaihin, joten ennen Studio Yinin lomaa Huzur Vadisissa on toinen joogaryhmä eikä sinne voi majoittua ennen kuin meidän joogalomamme alkaa 8.9.

Huzur Vadisi (suomeksi ”rauhallinen laakso”) on brittiläis-turkkilainen perheyritys, perustettu vuonna 1993, ja se on Turkin pitkäaikaisin joogalomakohde.

Huzur Vadisi sijaitsee rauhaisassa oliivilehdossa kahden, mäntymetsän peittämän vuorenrinteen välisessä laaksossa 650 metriä merenpinnan yläpuolella Lounais-Turkin rannikolla jo antiikin ajoista kuuluisalla Lyykian alueella. Alueella on paljon historiaa, ja se tunnetaan upeista, osittain rantaa myötäilevistä patikointireiteistä ja turkoosina kimaltelevasta Välimerestä. Aluetta kutsutaankin myös Turkin turkoosiksi rannikoksi ja veneilijöiden paratiisiksi.

Majoitus Huzur Vadisissa on laadukkaissa, hyvin varustelluissa turkkilaisissa jurtissa, joissa on puulattiat, turkkilaiset matot, hyvät vuoteet ja vuodevaatteet. WC:t ja suihkut ovat erillisessä rakennuksessa.


1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään, ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin