Joogaloma Italiassa – täynnä

Joogaa Barolon sydämessä
27.–30.6.2019
29.8.–1.9.2019

Joogalomalla vierailemme Riikka ja Jyrki Sukulan viinitilalla Serralunga d’Albassa. Majoitumme heidän naapurinsa Paolo Manzonen tilalla sekä lähialueen muissa majataloissa.

Joogaamme noin kahdesti päivässä (matkapäivinä vain yksi jooga) uima-altaalla, viinitilan vehreyden ympäröiminä. Aamuharjoituksena dynaaminen ja energisoiva joogaharjoitus ja alkuillasta rauhallinen Yinjooga. Yin-harjoituksessa vaikutamme fyysiseen, henkiseen (mieli ja tunteet) sekä energiseen tilaamme. Palauttava, avaava ja rentouttava Yin sekä aamun voimistava dynaaminen joogaharjoitus sopivat kaikille.

Joogan lisäksi luvassa on huippuhyvää ruokaa ja viinitietoutta, päivällinen kylässä, kävelyretki viinialueelle (picnic-lounas), vierailu Serralungan linnaan, poolilla chillailua, iltaretki Albaan sekä rento illallisjuhla Sukulan tilalla.

Lue Emma Koivulan ajatuksia Italian joogalomasta

Joogaloman hinta

Joogaloman hinta 850,- / henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyvät päivittäiset joogaharjoitukset / hotellimajoitus aamupalalla / kävelyretket ja picnic-lounaat / viinitietoutta Paolo Manzonen tilalla / Tasting-illallinen ensimmäisenä iltana / päivällinen Sukulan tilalla viineineen / lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset paikan päällä mm. D´Alban kylälle.

Lennot Piemonten Retriitille

Voit varata omat lentosi Milanoon joko Finnairilta tai muilta lentoyhtiöiltä kuten Lufthansalta.
MENO to AY 793 klo 8.00 (Milan Malpensa MXP)
PALUU su AY 796 klo 19.00 (Milan Malpensa MXP)

Kuljetus on varattu Milano Malpensan kentältä Piemonteen tulopäivänä noin klo 11.00 ja paluupäivänä takaisin kentälle noin klo 17.00.

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten Holvin verkkokaupassa varausmaksu 27.–30.6. joogalomalle tai 29.8.–1.9. joogalomalle

Paolo Manzonella www.barolomeriame.com

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin