Joogaloma Italiassa

Joogaaa Barolon sydämessä Piemontessa
to–su 28.6.–1.7.2018
to–su 30.8.–2.9.2018

Olemme vieraana Riikka ja Jyrki Sukulan viinitilalla Serralunga d’Albassa sekä majoitumme heidän naapurinsa Paolo Manzonen tilalla.

Joogaamme noin 2 kertaa päivässä (matkapäivinä vain yksi jooga) uima-altaalla, viinitilan vehreyden ympäröiminä. Aamuharjoituksena dynaaminen ja energisoiva joogaharjoitus ja alkuillasta rauhallinen Yinjooga. Yin-harjoituksessa vaikutamme fyysiseen, henkiseen (mieli ja tunteet) sekä energiseen tilaamme. Palauttava, avaava ja rentouttava Yin sekä aamun voimistava dynaaminen joogaharjoitus sopivat kaikille.

Joogan lisäksi luvassa on huippuhyvää ruokaa ja viinitietoutta, päivällinen kylässä, kävelyretki viinialueelle (picnic-lounas), vierailu Serralungan linnaan, poolilla chillailua, iltaretki Albaan sekä rento illallisjuhla Sukulan tilalla.

Lue Emma Koivulan ajatuksia Italian joogalomasta

Joogaloman hinta

Joogaloman hinta 790,- jaetussa kahden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyvät päivittäiset joogaharjoitukset / hotellimajoitus aamupalalla / kävelyretket ja picnic-lounaat / viinitietoutta Paolo Manzonen tilalla / Tasting-illallinen ensimmäisenä iltana / päivällinen Sukulan tilalla viineineen / lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset paikan päällä mm. D´Alban kylälle.

Lennot Piemonten Retriitille

Voit varata omat lentosi joko Finnairilta tai muilta lentoyhtiöiltä kuten Lufthansalta.

Kuljetus on varattu Milano Malpensan kentältä Piemonteen tulopäivänä noin klo 11.00 ja paluupäivänä takaisin kentälle noin klo 17.00.

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu  Holvin verkkokaupassa

Paolo Manzonella www.barolomeriame.com

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin