Intian ayurveda-joogaloma

Joogaloma trooppisella Divarin saarella
su–su 1.–7.3.2020

Lähde Studio Yinin mukana jooga­lomalle Intiaan ja helli itseäsi Mercure Goa Devaayan ayurveda-hyvinvointi­keskuksessa, rehevän luonnon keskellä. Rentoudu päivittäisissä jooga­harjoituksissa. Nauti hotellin ayurvedisestä kasvis­ruuasta. Ja palaa takaisin arkeen virkeänä ja energisenä!

Aloita aamut herättelevällä ja energisoivalla, dynaamisella joogalla. Ennen auringon­laskua voit osallistua rentouttavaan yinjooga­harjoitukseen. Jooga­harjoituksiin upeassa, vehreän luonnon ympäröimässä shalassa voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa kävelyistä, hyvästä ruoasta, auringon­otosta, uimisesta, vaativasta jooga­harjoituksesta tai rentouttavista hieronnoista, tällä jooga­lomalla voit tehdä kaikkea juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Joogaloman hinta

Intian Joogaloman hinta ajalle 1.–7.3.2020 on 890,- /henkilö (majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa + joogaharjoitukset). Single huoneen hinta on 1090,-/henkilö. Varausmaksu 500,- maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu on retriitin alussa.

Nopean varaajan etu  15.12.2019 mennessä varausmaksun maksaneille 90 euroa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus hotellissa / päivittäiset joogaharjoitukset / ohjattu meditaatio / Kirya-tunti / joogamaton käyttö / kaikki kasvisateriat / lääkärin konsultaatio / ulkoilu­aktiviteetteja kuten pyöräily- ja kävelyretket / uima-allas ja kuntosali  / lentokenttä­kuljetukset (Goa).

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.


Lennot Helsingistä
voit varata itse

Lentosuositukset joogalomalle Finnairin kautta
MENO 29.02 AY 121 klo 20:20 Delhi – UK847 klo 11.20 Goa – perillä 13:55
PALUU 08.03 klo 01:15 AI884 Delhi – AY 122 10:05 – perillä 14:15
Vaihtoehtoisesti voit valita Qatar Airwaysin tai Lufthansan lennot

Yhteiskuljetus saapumispäivänä suosituslennoille kentältä sekä lähtöpäivänä paluu kentälle. Lähtöpäivänä 07.03 huoneet luovutetaan iltapäivällä.

Devaayan ayurveda- & hyvinvointikeskus sijaitsee rauhallisella Divar-saarella, Goan rannikolla, 10 kilometrin päässä Goan pääkaupungista Panajista.

Hyvinvointikeskus tarjoaa holistisen hoito­kokonaisuuden – ayurvedaa, luonnon­lääketiedettä, joogaa sekä terveelliset Goan kasvisateriat, kaikki saman katon alla. Hyvinvointi­keskuksesta löytyvät myös kylpylä, höyry­huone ja tenniskenttä.

Hyvinvointikeskuksen huoneet ovat ilmastoituja ja niiden parvekkeilta aukeaa upeat näkymät vihreille kentille ja joelle. Huoneissa on tv, ilmainen wi-fi, vedenkeitin sekä kylpyhuone. Alueella on myös uima-allas, kuntosali ja hölkkärata.

Hotellin sivut www.devaaya.com


1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin