Intian ayurveda-joogaloma

trooppisella Divarin saarella
su–su 1.–8.3.2020

Lähde Studio Yinin mukana jooga­lomalle Intiaan ja helli itseäsi Mercure Goa Devaayan ayurveda-hyvinvointi­keskuksessa, rehevän luonnon keskellä. Rentoudu päivittäisissä jooga­harjoituksissa. Nauti hotellin ayurvedisestä kasvis­ruuasta. Ja palaa takaisin arkeen virkeänä ja energisenä!

Aloita aamut herättelevällä ja energisoivalla, dynaamisella joogalla. Ennen auringon­laskua voit osallistua rentouttavaan yinjooga­harjoitukseen. Jooga­harjoituksiin upeassa, vehreän luonnon ympäröimässä shalassa voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa kävelyistä, hyvästä ruoasta, auringon­otosta, uimisesta, vaativasta jooga­harjoituksesta tai rentouttavista hieronnoista, tällä jooga­lomalla voit tehdä kaikkea juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Joogaloman hinta

Intian joogaloman hinta jaetussa kahden hengen huoneessa varmistuu lähiaikoina.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus hotellissa / päivittäiset joogaharjoitukset / ohjattu meditaatio / Kirya-tunti / joogamaton käyttö / kaikki kasvisateriat / lääkärin konsultaatio / ulkoilu­aktiviteetteja kuten pyöräily- ja kävelyretket / uima-allas ja kuntosali  / lentokenttä­kuljetukset.

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.


Lennot Helsingistä
voit varata itse

Lentosuositukset joogalomalle lisätään lähiaikoina
MENO
PALUU

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä sekä lähtöpäivänä paluu kentälle.

Devaayan ayurveda- & hyvinvointikeskus sijaitsee rauhallisella Divar-saarella, Goan rannikolla, 10 kilometrin päässä Goan pääkaupungista Panajista.

Hyvinvointikeskus tarjoaa holistisen hoito­kokonaisuuden – ayurvedaa, luonnon­lääketiedettä, joogaa sekä terveelliset Goan kasvisateriat, kaikki saman katon alla. Hyvinvointi­keskuksesta löytyvät myös kylpylä, höyry­huone ja tenniskenttä.

Hyvinvointikeskuksen huoneet ovat ilmastoituja ja niiden parvekkeilta aukeaa upeat näkymät vihreille kentille ja joelle. Huoneissa on tv, ilmainen wi-fi, vedenkeitin sekä kylpyhuone. Alueella on myös uima-allas, kuntosali ja hölkkärata.

Hotellin sivut www.devaaya.com


1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin