Calabrian joogaloma

Hyvinvointia ja hyvää oloa Aurinkomatkojen Calabrian joogalomalla
Capo Vaticanossa
1.–8.10.2021

Vietä ainutlaatuinen joogaloma Studio Yinin ja Aurinkomatkojen kanssa ja palaa takaisin rentoutuneena ja energisempänä kuin koskaan! Yhdistä Calabrian aito italialaisuus sekä Capo Vaticanon kaunis luonto ja kirkkaat vedet päivittäisten joogaharjoitusten tuomaan hyvään oloon.

Aloitat aamun herättelevällä ja energisoivalla dynaamisella joogalla ja päivä päättyy rentouttavaan Yinjoogaharjoitukseen. Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelystä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta tai vaativasta joogaharjoituksesta, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Lue lisää joogalomasta Aurinkomatkojen sivuilla


Joogan vaikutukset

Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen joogaharjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkävaivoja ja lihasjäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitystiloja, masennusta, vilkastuttaa veren­kiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.


Joogaloman hinta

Matkan hinta alkaen 1.395,- /henkilö


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lue lisää paikasta ja varaa oma joogalomasi Aurinkomatkojen sivuilla