Paula Band

Paulan yhteiselo joogan kanssa alkoi vuonna 2009, kun hän kiinnostui henkisestä kirjallisuudesta ja joogafilosofiasta.

Asanaharjoitukset Paula aloitti Thaimaassa 2011, tavatessaan 77-vuotiaan naisen, joka seisoi päällään niin vakuuttavan onnellisena, että hän uskaltautui naisen tunnille jo heti seuraavana päivänä.

Sivananda-opettajakoulutuksen Paula suoritti Thaimaassa vuonna 2013 Swami Vishnudevanandan oppilaan johdolla. Valmistuttuaan hän opetti Sivananda-joogaa Etelä-Afrikassa, jossa vietti aikaa myös kahden inspiroivan Vedanta-opettajan, Mansoorin ja James Swartzin kanssa.

Loppuvuodesta 2014 Paula palasin Suomen lasten­tarhan­opettajaksi. Hän keskittyi pitkälti omaan harjoitukseen ja satujooga / rentoutusharjoituksiin lasten kanssa, kunnes syksyllä 2016 päätti palata Thaimaahan lisäkouluttautumaan joogaopettajana (300h).

Opettajana Paula soveltaa klassista Sivananda-joogan sarjaa ja pyrkii tarjoamaan jokaiselle sopivan haastavan, mutta samalla turvallisen harjoituksen unohtamatta huumoria ja leikkisyyttä. Joogafilosofia, jnana yoga, on hänelle edelleen tärkein harjoitus ja se näkyy myös hänen opetuksessaan.