Terve Selkä -jooga­loma Kreetalla

Hoida selkääsi meren rannalla joogaa ja Pilatesta harjoitellen
27.5.–3.6.2018

Lähde kesän alussa Terve Selkä -lomalle Studio Yinin kanssa Kreetalle. Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta ja hoitaa kehoasi täysipainoisesti intensiivisen tehokkaan viikon harjoittelun avulla.

Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, selän monipuolista kuntoutusta sekä lempeiden jooga että tehokkaiden Pilates-harjoitusten avulla. Päivän aikana tarjoamme kolme erilaista harjoitusta: lempeä ja herättelevä aamuharjoitus, keskipäivän voimaharjoittelu ja illalla rentouttavaa, palauttavaa venyttelyä ennen illallista. Viikon aikana on tarjolla teematunteja sekä mahdollisuus keskusteluihin terveellisestä ravinnosta sekä kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Terve Selkä -joogan avulla parannamme selkärangan liikkuvuutta. Harjoitus sopii sekä ala­selkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja.

Terve Selkä -Pilateksen avulla voimistetaan kehoa, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tuki­lihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Myös vähemmän joogaa ja Pilatesta harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja pariskunnille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan.

Terve Selkä -loman aikana saat selän hyvään kuntoon ja opit löytämään hyvän ryhdin sekä vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasa­painoisena arjen haasteet. Muistathan olet juuri niin nuori tai vanha kuin mitä selkärankasi on liikkuva!


Terve Selkä -joogaloman hinta

Joogakurssin hinta on noin 650,- / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa ja 810,- yhden hengen huoneessa.

Terve Selkä -joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispäivänä 27.5. vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna 3.6. ei harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia (meno-paluu noin 30,-)


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka) voit varata itse

Meno 27.5.2018
FINNAIR – AY 939 klo 6.00

Paluu 3.6.2018
FINNAIR – AY940 klo 10.55

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä klo 10.45 ja lähtöpäivänä paluukuljetus noin klo 8.30.

Lempeä Maria Babounakis perheineen pitää meistä huolta Mavros Molos -hotellissaan, jossa ystävällinen ja lempeä vastaanotto ravitsee kehoa ja mieltä. Mikäli kaikki osallistujat eivät mahdu samaan hotelliin on lisämajoitus saman rannan toisessa hotellissa lähellä. Herkullinen ja runsas aamiaisbrunssi tarjoillaan aina aamun joogaharjoituksen jälkeen hotellimme ravintolassa sisältäen saaren tuoreita hedelmiä ja tietysti kreikkalaista jugurttia hunajan kera. Tällä aamiaisella moni pärjää pitkälle iltaan saakka. Yhteisiä illallisia on yhteensä kaksi ja ne sisältyvät kurssin hintaan. Maria laittaa aitoa kreetalaista ruokaa täynnä makuelämyksiä yrteistä, saaren kasviksista ja merenelävistä! Muina iltoina on mukava kävellä ranta­bulevardille tutustumaan oma-ehtoisesti Kissamoksen paikallisiin ravintoloihin.

Mavros Molos sijaitsee Länsi-Kreetalla Kastelli-Kissamoksen rantakaupungissa. Kissamoksen rannat ovat puhtaita ja lisäksi voit lähteä vaikkapa päiväristeilylle läheisille turkoosin sinisille aalloille. Kissamoksesta on bussiyhteys Kreetan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Haniaan, jossa ostosmahdollisuudet ja iloinen iltaelämä odottavat. Seikkaile Vanhankaupungin kapeilla kujilla ja tee löytöjä pikkuliikkeissä. Hotelliltamme on retki­vaihtoehtoina mukava päivän matka luomu oliiviöljytehtaalle tai vaikkapa Mikhalisin kanssa veneretki lähiympäristöön.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin