Lempeä jooga­loma Kreetalla

Hoida, helli, virkisty ja kuntouta itseäsi meren rannalla joogaa ja kehonhuoltoa harjoitellen 20.5.–27.5.2018

Olet juuri niin nuori tai vanha kuin mitä selkä­rankasi on liikkuva! Lähde kesän alussa jooga­lomalle Studio Yinin kanssa Kreetalle. Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta ja hoitaa kehoasi täysi­painoisesti viikon lempeän harjoittelun avulla mukavassa lämmössä. Tämä joogaloma sopii myös senioreille ja aloittelijoille.

Ohjelmassa on henkilö­kohtaista ohjausta sekä selän monipuolista kuntoutusta lempeän Hatha-joogan ja somaattisen venyttelyn avulla. Päivän aikana tarjoamme 2–3 erilaista harjoitusta: lempeä ja herättelevä aamu­harjoitus, keskipäivän voima­harjoittelu ja illalla rentouttavaa, palauttavaa venyttelyä. Viikon aikana on mahdollisuus keskusteluihin terveellisestä ravinnosta sekä kehon kokonais­valtaisesta hyvinvoinnista.

Lempeä Hatha sopii kaikille, kokeiletpa sitten joogaa ensi kertaa tai haluat virkistää perustietojasi tai haluat muuten vain ottaa ”rennommin”. Harjoittelemme joogan perusliikkeitä keskittyen niiden turvalliseen linjaukseen ja otamme huomioon erilaisten kehojen tarpeet ja taipumukset.

Jooga energisoi ja virkistää sekä parantaa koko kehon liikkuvuutta. Harjoittelun avulla voimistetaan kehoa, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tuki­lihaksia sekä lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. Restoratiivisten jooga-asanoiden avulla poistetaan jännityksiä ja tasapainotetaan kehoa ja mieltä. Saat lisää notkeutta, vahvistat lihaksia, jänteitä ja niveliä – keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat. Harjoitus tasapainottaa myös hormonitoimintaa, ja rauhoittaa hermostoa.

Vanhan joogaviisauden mukaan terveys ja hyvinvoinnin juuri on selkärangassa, siksi tunneilla keskitytään selkärangan liikkuvuuteen. Restoratiivinen jooga sopii stressaantuneelle, väsymyksestä kärsivälle, sairaalle tai loukkaantuneelle sekä henkilölle, joka tarvitsee tasapainoa kehoonsa – tai sinulle, joka haluat lempeää ja rentouttavaa joogaa.

Tämä lomamatka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja pariskunnille – kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan, pysyä terveinä ja huolehtia itsestään paremmin. Harjoittelun avulla kuntoutat selän lihaksia ja opit löytämään hyvän ryhdin sekä vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasa­painoisena arjen haasteet. Muistathan olet juuri niin nuori tai vanha kuin mitä selkärankasi on liikkuva!


Lempeän joogaloman hinta

Joogakurssin hinta on noin 650,-/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa ja 810,- yhden hengen huoneessa.
Lempeän joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.
Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.
Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia.


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka) voit varata itse

Meno 20.5.2018
FINNAIR – AY 1855 klo 6.00

Paluu 27.5.2018
FINNAIR – AY1856 klo 10.55

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä klo 10.45 ja lähtöpäivänä paluukuljetus noin klo 8.30.

Lempeä Maria Babounakis perheineen pitää meistä huolta Mavros Molos -hotellissaan, jossa ystävällinen ja lempeä vastaanotto ravitsee kehoa ja mieltä. Mikäli kaikki osallistujat eivät mahdu samaan hotelliin on lisämajoitus saman rannan toisessa hotellissa lähellä. Herkullinen ja runsas aamiaisbrunssi tarjoillaan aina aamun joogaharjoituksen jälkeen hotellimme ravintolassa sisältäen saaren tuoreita hedelmiä ja tietysti kreikkalaista jugurttia hunajan kera. Tällä aamiaisella moni pärjää pitkälle iltaan saakka. Yhteisiä illallisia on yhteensä kaksi ja ne sisältyvät kurssin hintaan. Maria laittaa aitoa kreetalaista ruokaa täynnä makuelämyksiä yrteistä, saaren kasviksista ja merenelävistä! Muina iltoina on mukava kävellä ranta­bulevardille tutustumaan oma-ehtoisesti Kissamoksen paikallisiin ravintoloihin.

Mavros Molos sijaitsee Länsi-Kreetalla Kastelli-Kissamoksen rantakaupungissa. Kissamoksen rannat ovat puhtaita ja lisäksi voit lähteä vaikkapa päiväristeilylle läheisille turkoosin sinisille aalloille. Kissamoksesta on bussiyhteys Kreetan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Haniaan, jossa ostosmahdollisuudet ja iloinen iltaelämä odottavat. Seikkaile Vanhankaupungin kapeilla kujilla ja tee löytöjä pikkuliikkeissä. Hotelliltamme on retki­vaihtoehtoina mukava päivän matka luomu oliiviöljytehtaalle tai vaikkapa Mikhalisin kanssa veneretki lähiympäristöön.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin