Joogaloma Kreetalla

Yoga Summer Retreat on the Beach
3.–10.6.2018

Lähde Studio Yinin perinteiselle joogalomalle Kreetalle. Aloitat aamun energisoivalla ja dynaamisella joogaharjoituksella (Bikyasa, Vinyasa, Ashtanga), keskipäivällä asanaklinikoita sekä teemaharjoituksia ja päivä päättyy palauttavaan Yin-syvävenyttelyyn. Viikon aikana on mahdollisuus myös keskusteluihin ravinnosta, terveydestä ja kokonais­valtaisesta hyvinvoinnista.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta tai vaativasta joogaharjoituksesta, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka on koko perheelle.

Palaute kesän Kreetan matkoilta on ollut huikea. Erityisesti on kiitelty matkan rentoutta, loistavaa ruokaa, yhteisiä aamiaisia ja illallisia, sekä Mavros Molos -majatalon henkilökuntaa. Jooga­loma sopii erinomaisesti koko perheelle, jopa 11-vuotiaat pojat ovat osallistuneet innokkaina jooga­harjoituksiin.


Joogaloman hinta

Joogakurssin hinta on 650,- / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa ja 810,- yhden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset joogaharjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispävänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia (meno-paluu noin 30,-)


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka)
voit varata itse

Meno 3.6.2018
FINNAIR – AY 1855 klo 6.00

Paluu 10.6.2018
FINNAIR – AY1856 klo 10.55

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä klo 10.45 ja lähtöpäivänä paluukuljetus noin klo 8.30.

Lempeä Maria Babounakis perheineen pitää meistä huolta Mavros Molos -hotellissaan, jossa ystävällinen ja lempeä vastaanotto ravitsee kehoa ja mieltä. Mikäli kaikki osallistujat eivät mahdu samaan hotelliin on lisämajoitus saman rannan toisessa hotellissa lähellä. Herkullinen ja runsas aamiaisbrunssi tarjoillaan aina aamun joogaharjoituksen jälkeen hotellimme ravintolassa sisältäen saaren tuoreita hedelmiä ja tietysti kreikkalaista jugurttia hunajan kera. Tällä aamiaisella moni pärjää pitkälle iltaan saakka. Yhteisiä illallisia on yhteensä kaksi ja ne sisältyvät kurssin hintaan. Maria laittaa aitoa kreetalaista ruokaa täynnä makuelämyksiä yrteistä, saaren kasviksista ja merenelävistä! Muina iltoina on mukava kävellä rantabulevardille tutustumaan omaehtoisesti Kissamoksen paikallisiin ravintoloihin.

Mavros Molos sijaitsee Länsi-Kreetalla Kastelli-Kissamoksen rantakaupungissa. Kissamoksen rannat ovat puhtaita ja lisäksi voit lähteä vaikkapa päiväristeilylle läheisille turkoosin sinisille aalloille. Kissamoksesta on bussiyhteys Kreetan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Haniaan, jossa ostosmahdollisuudet ja iloinen iltaelämä odottavat. Seikkaile Vanhankaupungin kapeilla kujilla ja tee löytöjä pikkuliikkeissä. Hotelliltamme on retkivaihtoehtoina mukava päivän matka luomu oliiviöljytehtaalle tai vaikkapa Mikhalisin kanssa veneretki lähiympäristöön.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu  Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin