Järjestämme kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja hyvää oloa lisääviä retriittejä tarkkaan valituissa ja ohjelmaan soveltuvissa kohteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Retriiteillä joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta, vaativasta joogaharjoituksesta tai rentouttavista thaihieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Läheltä löytyy usein tasokkaita golfkenttiä, mikäli golfin pelaaminen kiinnostaa. Tämä lomamatka on koko perheelle.

BHUTAN – JOOGAA JA IDÄN EKSOTIIKKAA 8.–14.11.2015 (TÄYNNÄ!)
Lähde Studio Yinin mukana tutustumaan kiehtovaan,Himalajan vuoristossa sijaitsevaan Bhutaniin!
Lataa esite BHUTAN syksy2015

Joogaloma Thaimaassa tammikuussa 11.-17.6.2016
Lähde tammikuussa 2016  joogalomalle Studio Yinin, Annukan ja Yacinen kanssa Thaimaahan. Voit yhdistää muutaman päivän kaupunkiloman Bangkokissa (nähtävyyksiä, taidetta, kulttuuria, shoppailua) sekä pidennetyn joogaloman rauhallisella paratiisirannalla Aleenta Resortissa.
Tarkempi ohjelma ja lisätiedot: info@studioyin.com
Lataa esite THAIMAA tammi 2016
>> Varausmaksu Holvissa

Terve selkä -joogaa ja Pilatesta meren rannalla Kreetalla 24.-31.5.2015 (TÄYNNÄ!) 
Lähde kesän alussa Terve Selkä -lomalle Studio Yinin kanssa Kreetalle. Nyt Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta, hoitaa kehoasi täysipainoisesti intensiivisen tehokkaan viikon harjoittelun avulla. Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, selän moni-puolista kuntoutusta sekä lempeiden jooga että tehokkaiden Pilates-harjoitusten avulla.
Lataa esiteTerve Selkä_2015_Kreeta

Joogaloma Kreetalla 31.5.-07.06.2015 (TÄYNNÄ!)
Lähde kesäkuun alussa joogalomalle Studio Yinin Annukan ja Yacinen kanssa Kreetalle. Aamulla dynaaminen Bikyasa- tai Flow-harjoitus, keskipäivällä asanaklinikoita ja Ashtanga-harjoituksia ja illalla palauttava Yin-syvävenyttely.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta tai vaativasta joogaharjoituksesta, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka on koko perheelle.
Lataa esiteSummerRetreat_2015_Kreeta

Joogaa Piemontessa Kesäkuu 2014 25.-28.6 (TÄYNNÄ!)
lisätiedot info@studioyin.com

Lataa esite Joogaa Piemontessa 2015