Järjestämme kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja hyvää oloa lisääviä retriittejä tarkkaan valituissa ja ohjelmaan soveltuvissa kohteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Retriiteillä joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta, vaativasta joogaharjoituksesta tai rentouttavista thaihieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Läheltä löytyy usein tasokkaita golfkenttiä, mikäli golfin pelaaminen kiinnostaa. Tämä lomamatka on koko perheelle.

Joogaloma Thaimaassa 01.-14.1 tai 7.-14.1.2015

Lähde tammikuussa 2015 joko VIIKOKSI tai KAHDEKSI joogalomalle Studio Yinin, Annukan ja Yacinen kanssa Thaimaahan. Voit yhdistää muutaman päivän kaupunkiloman Bangkokissa (nähtävyyksiä, taidetta, kulttuuria, shoppailua) sekä pidennetyn joogaloman rauhallisella paratiisirannalla Aleenta Resortissa.
>>lue lisää
Tarkempi ohjelma ja lisätiedot: info@studioyin.com

Terve selkä -joogaa ja Pilatesta meren rannalla Kreetalla 24.-31.5.2014 

Lähde kesän alussa Terve Selkä -lomalle Studio Yinin Liisan ja Mimmin kanssa Kreetalle. Nyt Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta, hoitaa kehoasi täysipainoisesti intensiivisen tehokkaan viikon harjoittelun avulla. Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, selän moni-puolista kuntoutusta sekä lempeiden jooga että tehokkaiden Pilates-harjoitusten avulla.
Lataa esiteTerve Selkä Kreetalla 2015

Joogaloma Kreetalla 31.5.-07.06.2015

Lähde kesäkuun alussa joogalomalle Studio Yinin Annukan ja Yacinen kanssa Kreetalle. Aamulla dynaaminen Bikyasa- tai Flow-harjoitus, keskipäivällä asanaklinikoita ja Ashtanga-harjoituksia ja illalla palauttava Yin-syvävenyttely.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta tai vaativasta joogaharjoituksesta, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka on koko perheelle.
Lataa esiteSummer Retreat_2015

Joogaa Piemontessa Kesäkuu 2014 26.-29.6
lisätiedot info@studioyin.com

>> lisätiedot linkki