• Talvi 2014
  • Kevät/kesä 2014

Järjestämme kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja hyvää oloa lisääviä retriittejä tarkkaan valituissa ja ohjelmaan soveltuvissa kohteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Retriiteillä joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta, vaativasta joogaharjoituksesta tai rentouttavista thaihieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Läheltä löytyy usein tasokkaita golfkenttiä, mikäli golfin pelaaminen kiinnostaa. Tämä lomamatka on koko perheelle.

Joogaloma Thaimaassa 19.-26.1
Lähde tammikuussa joogalomalle Studio Yinin, Annukan ja Yacinen kanssa Thaimaahan. Aloitat aamun dynaamisella Bikyasa ja Flow -joogalla ja päivä päättyy rentouttavaan Yinjoogaharjoitukseen. Päivällä mahdollisuus vapaa-ehtoiseen Ashtanga-harjoitukseen tai hierontoihin. Tämä jo toista kertaa järjestettävä Thaimaan retriitti on ehdottomasti paras tapa aloittaa uusi vuosi kuntoilemalla ja rentoutumalla Thaimaan lämmössä.
>>Lisätiedot linkki joogaloma Thaimaassa sivulle

Terve selkä -joogaa ja Pilatesta meren rannalla Kreetalla 25.5.–1.6.2014 
Lähde kesän alussa Terve Selkä -lomalle Studio Yinin Liisan ja Mimmin kanssa Kreetalle. Nyt Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta, hoitaa kehoasi täysipainoisesti intensiivisen tehokkaan viikon harjoittelun avulla. Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, selän moni-puolista kuntoutusta sekä lempeiden jooga että tehokkaiden Pilates-harjoitusten avulla.
>>lisätiedot linkki

Joogaloma Kreetalla 01.-08.06.2014
Lähde kesäkuun alussa joogalomalle Studio Yinin Annukan ja Yacinen kanssa Kreetalle. Aamulla dynaaminen Bikyasa- tai Flow-harjoitus, keskipäivällä asanaklinikoita ja Ashtanga-harjoituksia ja illalla palauttava Yin-syvävenyttely.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta tai vaativasta joogaharjoituksesta, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka on koko perheelle.
>> lisätiedot linkki

Joogaa Piemontessa Kesäkuu 2014 26.-29.6
lisätiedot info@studioyin.com

>> lisätiedot linkki